Samarbeid og kunnskapsdeling

Fra distribusjon til deling

Microsoft SharePoint er et kraftig og effektivt verktøy for dokumenthåndtering og samarbeid. Vår erfaring er at bedrifter trenger hjelp med å hente ut ønsket gevinst at dette omfattende verktøyet.

Microsoft har en god oppsummering over mulighetene i SharePoint på sine hjemmesider.

Potero har lang erfaring med å hjelpe bedrifter i å realisere gevinst av sin SharePoint-installasjon. Vi har lang erfaring med å bistå virtuelle team med å ta i bruk teknologi for å styrke samarbeidet.

Microsoft Teams

I Office 365 finnes en enda enklere løsning som kalles Microsoft Teams. Her kombineres SharePoint med OneNote, oppgavetjenesten Planner. Teamet får i tillegg en fast samtalevegg hvor man kan kommunisere, dele oppdateringer og gjennomføre webmøter. Med Teams får man et kraftig samhandlingsverktøy som er tilgjengelig på alle plattformer.

Vi har god erfaring med å hjelpe bedrifter i å innføre Microsoft Teams. Spør oss om råd!

Les mer og se en kort video om Teams her. 

Outlook-grupper

For dem som ikke er klare til å forlate Microsoft Outlook, finnes Outlook Grupper. Her kombineres e-post med felles dokumentlagring, oppgavetavle  og digitale notater i velkjente Microsoft Outlook.

Klikk på denne lenken for å lese mer om Office 365-grupper.

La oss hjelpe deg og finne ut hva som er best for din bedrift og ditt team. Ta kontakt med oss for opplæring og veiledning.

Bestill          Mer info